Απεργια Ναυτεργατων : PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ" ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ... / Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Απεργια Ναυτεργατων : PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ" ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ... / Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία.

Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Να μην λείψει κανείς από την. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν

ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Η καθολική συμμετοχή επιβεβαίωσε τις ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Η καθολική συμμετοχή επιβεβαίωσε τις ... from nautergatiki.gr
Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την.

Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Να μην λείψει κανείς από την. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια.

Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά.

((i)) 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ...
((i)) 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ... from athens.indymedia.org
Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.

Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Να μην λείψει κανείς από την. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας.

Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την.

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ - YouTube
48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ - YouTube from i.ytimg.com
Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. «καλούμε τα μέλη μας και. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά.

Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν.

Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; «καλούμε τα μέλη μας και. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.

Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ απεργια. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

Posting Komentar

0 Komentar